Impresionează în construcție, fabricare și instalare.

În calitate de creator de clădiri, dumneavoastră proiectaţi lumea în care trăim. Sunteți un expert, un designer și un vizionar. Impresionaţi cu ideile dumneavoastră. Uneori spectaculos, alteori extrem de pragmatic. Întotdeauna cu dorința de a vă bucura de libertatea creativă fără a trebui să renunțați la fiabilitatea proiectării. La rândul lor, clienții dumneavoastră cer exact aceleaşi lucruri. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de opțiuni demne de încredere. La noi primiți exact acest lucru.

Cele mai recente

Știri despre companie

Fereastra: Trecut – Prezent – Viitor

Istoria ferestrei este la fel de veche precum însăşi arhitectura. La origini având dimensiuni cât mai mici posibile, în timpurile străvechi, ferestrele erau destinate să ofere lumină și ventilație clădirilor. Nimic nu s-a schimbat în privinţa acestor funcții de bază, cu toate acestea, ferestrele moderne au în mod semnificativ mai multe funcții.

Arhitecţi

Produsele tale

h

Ferestrele Schüco combină arhitectura, designul și funcționalitatea.

Ferestrele scaldă spațiile de locuit cu lumină, asigură o vedere clară și oferă protecție împotriva vremii și a mediului. Cu designul lor clasic și tehnologia inteligentă, sistemele de ferestre Schüco creează accente vizuale deosebite, oferind, în acelaşi timp, o izolație termică excelentă ce scade costul energetic, mărind valoarea casei dumneavoastră și, de asemenea, protejând mediul.

Află mai multe