DESPRE NOI

Companie

Warstwa 878

ALUKÖNIGSTAHL este o companie de succes, activă în Europa, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Nu numai angajații, dar și numeroși clienți sunt loiali firmei de mai multe generații. Acest lucru subliniază ce înţelegem noi printr-un parteneriat mutual: personal, orientat spre servicii, loial și de durată. Parteneriatul înseamnă pentru noi și suportul reciproc pentru performanțe mari – ca și motor motivațional, care duce la un succes comun cu partenerii noștri.

Back Cover Book
Aflaţi mai multe despre ALUKÖNIGSTAHL:
Fondată în 1864 ca atelier în Retz, Austria, ALUKÖNIGSTAHL este astăzi o companie de familie aflată la a șasea generație, reprezentată în 18 țări.

DESPRE NOI

ALUKÖNIGSTAHL SRL

Alukönigstahl oferă sisteme din aluminiu, oțel și PVC de cea mai bună calitate precum și alte componente necesare unei arhitecturi contemporane, eficiente energetic, și susține astfel realizarea unor concepte de construcții durabile. Comercializarea unor mărci de renume asigură un sortiment larg de produse de calitate, permanent optimizat și dezvoltat conform trendurilor din arhitectură și prescripțiilor tehnice pentru construcții.

De peste 60 de ani, există o alianță cu doi producători de sisteme binecunoscuți pe plan mondial:  Schüco, lider mondial pe piața sistemelor din aluminiu și expert în sisteme de PVC și Jansen, specialist în sisteme din oțel. Aceste parteneriate și dezvoltarea inovativă a produselor au dus compania Alukönigstahl în poziția de lider tehnologic și de piață.

AluKönigStahl își sprijină partenerii cu servicii competente, în toate fazele unui proiect de construcții. Acest lucru permite companiei să ofere consultanță intensivă pe toate piețele unde activează și să găsească, împreună cu partenerii, soluții personalizate, care sunt durabile și avansate din punct de vedere tehnic.
Cooperarea strânsă în domeniile tehnologiei de producție, instruirea angajaților, furnizarea de software și directivele de procesare asigură realizarea planurilor de proiect în mod rațional, eficient și în deplină conformitate cu cele mai înalte standarde industriale și cerințe de calitate.

ALUKÖNIGSTAHL, împreună cu filiale independente, este lider de piață în acest domeniu în Austria, Europa de Est și Europa de Sud.

Alukönigstahl este prezentă în Republica Moldova din 2016, iar în acest scurt timp a reușit să câștige încrederea clienților și să contribuie la arhitectura orașului Chișinău prin câteva mari lucrări, cum ar fi: Digital Park, Kaufland, Crown Plaza, noul sediu MAIB și altele.

DESPRE NOI

KÖNIG HOLDING AG

Grupul  KÖNIG este un concern internațional, specializat pe comerțul cu  sisteme de profile pentru construcții, profile din oțel, precum țevi rectangulare, ovale sau de diferite forme. Centrul de greutate al activității noastre sunt piețele în continuă expansiune din Europa de Est și Europa de Sud-est.

Filialele noastre internaționale se găsesc în: Ungaria, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia- Muntenegru, Bosnia-Herțegovina, Cehia, Polonia, Slovacia, precum și Olanda.

Grupul KÖNIG se află în proporție de 100% în proprietate privată și a avut în 2017 o cifră de afaceri de 300 Milioane de euro. Mai mult de jumătate din cifra de afaceri a concernului a fost obținută în afara Austriei. Ținta noastră este să fim lider de piață în domeniul în care activăm în toate țările în care suntem prezenți. Acest lucru îl obținem printr-un relație de parteneriat cu toți clienții noștri, distribuirea celor mai bune mărci și prin angajații noștri motivați şi bine instruiţi.

Grupul KÖNIG are în toată Europa în jur de  900 de angajați. Sunt specialiști calificați în domeniul tehnic sau management, care sunt recrutați de concern și care aplică cu mândrie filozofia firmei. Pe lângă calificările lor din domeniu, aceștia abordează cu determinare toate cerințele pieței. Comerțul orientat către piață și client sunt elementele centrale pentru o dezvoltare continuă.

Datorită cunoștiințelor tehnice și a competenței angajaților privim cu încredere spre viitor și spre provocările care vor veni.

The Management Board
Philip König
Philip König
Chief Executive Officer
Ewald Müller
Ewald Müller
Chief Sales Officer
Christian Krenn
Christian Krenn
Chief Operating Officer