Impresionează în construcție, fabricație și instalare.

Provocările dumneavoastră se regăsesc la graniţa dintre proiectare, fabricare și montaj, în timp ce clienții trebuie să fie satisfăcuţi, iar comenzile să fie onorate. Mai mult, să nu uităm că este la fel de important să vă promovați afacerea. Noi vă sprijinim pe tot parcursul lanțului de aprovizionare, deoarece vă oferim mult mai mult decât un produs. În urma colaborării cu noi, beneficiaţi de servicii personalizate ce vor îndeplini deopotrivă exigenţele dumneavoastră şi ale clienților.

Mai mult

Cele mai recente

Știri despre companie

”Pentru a păstra istoria este nevoie de contrast” Alexandru Zingaliuc

Interviu cu Pavel Zingan și Alexandru Zingaliuc, fondator și administrator al ArchiZeit Studio.  #INTRO Pe Alexandru nu l-am mai văzut de mult timp. Au trecut trei ani de la ultimul nostru interviu. De multe ori renunțăm la visele noastre. Uităm de ele ca să nu ne simțim vinovați. În cazul lui Alexandru, este invers. Ceea […]

Fabricanți

Produse

h

Uși Schüco și Jansen: libertate de design la cele mai înalte standarde de calitate

Ușa de intrare nu oferă doar acces direct la interiorul unei case, ci oferă și o primă impresie asupra caracterului locatarilor. Ușile de intrare Schüco combină designul atemporal cu cel mai înalt grad de securitate, izolație termică, etanșeitate și durabilitate. Practic, nu există limite pentru creativitate – pot fi proiectate chiar şi uşi de dimensiuni foarte mari.

Află mai multe