AKS TechDoc

Aplicația AKS TechDoc oferă, pentru fiecare variantă de utilizare, o soluție.
AKS TechDoc Web, AKS TechDoc Mobile, AKS TechDoc Local sau AKS Fabrication Data Center: în toate situațiile din activitatea dumneavoastră zilnică, veți fi ajutați de instrumentul nostru unic pe piata.
Spre exemplu, în AKS TechDoc, puteți găsi rapid în cataloage informații despre un produs- cod de articol, puteți salva paginile respective ca fișier PDF și puteți să le trimiteți prin e-mail.. Această soluție este binevenită pentru multe situații de lucru, în atelier sau pe șantier.
Pentru a avea acces la documentația completă trebuie sa vă înregistrați pe platforma noastră centrală www.alukoenigstahl.com. După confirmarea accesului la documentație, utilizând username-ul furnizat de sistem și parola dvs. puteți naviga prin documentația existentă.

Accesați TechDoc
Software

Munca eficientă și productivă funcţionează numai cu sprijinul produselor software adecvate. Prelucrarea corectă, bazată pe programe de calcul este un credo pentru Schüco şi Jansen, începând cu anii 90. Vă sprijinim cu soluţii de programe de calcul specializate pentru produsele noastre. Puteți beneficia de programe de calcul pentru calculații, pentru proiectare CAD, pentru comanda maşinăriilor. Există programe și pentru predimensionarea statică.

Vezi mai multe detalii
Fişierele CAD

Puteți descărca datele CAD (DWG / DXF) ale contururilor profilurilor noastre într-o arhivă completă (ZIP). În aceste fișiere ZIP, profilele sunt sortate în subdirectoare în funcție de utilizarea lor.

Vezi mai multe detalii
Buletine de încercări

La baza documentației de atelier/producție stau testele făcute asupra produselor, conform normelor europene EN. Uneori se cer rapoarte distincte pentru anumite proiecte de construcție. Pentru a emite declarația de perfomanță și marcajul CE, sunt necesare rezumate ale buletinelor de testare, așa numitele pașapoarte de produs.
Pentru acces la rezultatele testelor sistemelor noastre discutați cu consultantul dumnevoastră.

Accesați TechDoc
BIM

Schüco dezvoltă constant obiecte BIM, ce pot fi utilizate în cadrul proiectării integrate, în programe precum Revit sau ArchiCad. Ne referim la modele parametrice ce conțin date tehnice și care pot fi modificate pe lungime sau înălțime.

Vezi mai multe detalii
Seminare/ Școlarizări

ALUKÖNIGSTAHL organizează constant școlarizări și seminare. Temele sunt variate și sunt concentrate pe teme de actualitate.

Partenerii noștri oferă, de asemenea, o gamă largă de seminare și cursuri de formare.

Reprezentantul de vânzări sau consultantul dumneavoastră de la Alukönigstahl vă poate da toate informațiile despre tematica și programul seminarelor noastre, precum și despre modalitatea de înscriere și participare în programele de pregătire de specialitate.

Vezi mai multe detalii
Logistică

Beneficiați de centrul nostru modern de logistică, de gama variată de produse livrabile și de timpul scurt de livrare. Sistemele de împachetare ecologice asigură o bună calitate a produselor în timpul livrării. Livrările efectuate la timp permit o planificare și organizare eficientă a producției, ceea ce vă ajută să economisiți timp și bani.

 

Adresa depozitului nostru:

Șos.Giurgiului nr. 33A

Jilava, jud. Ilfov

Tel: +40 723 230604

+40 722 313491​

Logistică
Sustenabilitate

Aluminiul este valoros din punct de vedere ecologic! Materialul oferă, prin flexibilitatea sa și prin numeroasele posibilități de finisare a suprafețelor, un grad ridicat de libertate în proiectarea clădirilor funcționale, moderne. Fațadele de aluminiu moderne sunt foarte bine izolate termic. Fațada ca  învelitoare a clădirii, joacă un rol important în bilanțul economic pozitiv al unei clădiri.
În funcție de cerințele specifice, grosimea pereților profilelor asigură un consum redus de materie primă, în același timp oferind robustețe mecanică și rezistență la coroziune! Acest lucru înseamnă o durată de viață lungă și durabilitate mare. Aluminiul este inofensiv pentru oameni. Odată extras, aluminiul este nelimitat reciclabil și păstrează în ciclul de prelucrare toate caracteristicile originale. Deșeurile rămase după producție și montaj sunt reciclabile și refolosibile.

Vezi mai multe detalii