Tech Doc

AKS TechDoc oferă, pentru fiecare variantă de utilizare, o soluție.

AKS TechDoc Web, AKS TechDoc Mobile, AKS TechDoc Local sau AKS Fabrication Data Center: în toate situațiile de zi cu zi, veți fi ajutați de instrumentul nostru unic pe piata.

Spre exemplu, cu AKS TechDoc, se pot salva sau trimite pagini simple ca și PDF. Această soluție este binevenită pentru multe situații de lucru, în special pentru pregătirea lucrărilor.

Accesați TechDoc
Software

Munca eficientă și productivă funcţionează numai cu sprijinul produselor software adecvate. Prelucrarea corectă, bazată pe programe de calcul este un credo pentru Schüco şi Jansen, începând cu anii 90. Vă sprijinim cu soluţii de programe de calcul specializate pentru produsele noastre. Puteți beneficia de programe de calcul pentru calculații, pentru proiectare CAD, pentru comanda maşinăriilor. Există programe și pentru predimensionarea statică.

Vezi mai multe detalii
Fişierele CAD

Puteți descărca datele CAD (DWG / DXF) ale secțiunilor profilelor noastre într-o arhivă completă (ZIP). În aceste fișiere ZIP, profilele sunt sortate în subdirectoare în funcție de utilizarea lor.

 

Vezi mai multe detalii
Buletine de încercări

La baza documentației de atelier/producție stau testele făcute asupra produselor, conform normelor europene EN. Uneori, se cer rapoarte distincte pentru anumite proiecte de construcție. Pentru a emite declarația de performanță și marcajul CE, sunt necesare rezumate ale buletinelor de testare, așa numitele pașapoarte de produs.

Accesați TechDoc