Soluția constructivă se bazează pe sistemul consacrat VISS. Acest sistem este conceput pentru fațade verticale cu deschideri  mari. Forma și materialul construcției portante sunt la liberă alegere. Sistemul oferă o mare diversitate, prin structurile portante variabile: profile tip I,  țevi rectangulare din oțel, profile din oțel inox. Sistemul VISS-Basic convinge cu o mare libertate de proiectare datorită numeroaselor posibilități de combinații cu toate fațadele standard VISS.

Construcție aplicată pe structură portantă din oțel, AOC 75 (ST) pentru structuri portante cu deschideri mari
Construcția AOC 75 aplicată pe oțel (ST) combină construcțiile eficiente energetic cu fabricarea eficientă.
Noua gamă de garnituri de etanșare permite, în special în zona de luminator, deschideri mari pentru ventilație.
Piesele de etanșare la îmbinarea dintre montanți și traverse se montează fără materiale de etanșare suplimentare.
Tehnologia de fixare cu bolțuri pe structură din oțel asigură perioade mai scurte de montaj, comparativ cu varianta sudată.

Construcția aplicată pe lemn AOC 60 (TI) îmbină eficiența energetică  cu prelucrarea eficientă

Sistemul permite, de asemenea, proiectarea fațadelor în optica Semi-Structural-Glazing.

Piesele de etanșare la îmbinarea dintre montanți și traverse se montează fără materiale de etanșare suplimentare.

Sistem patentat

Fereastra din profile PVC  sistem  Schüco Alu Inside, cu 3  nivele de etanșare și armatura din aluminiu, patentată, este bazată pe o construcție cu 7 camere. Cu acest sistem, care oferă o izolare termică excelentă, se pot realiza ferestre pasive și ferestre pentru case cu consum scazut de energie, la preț mic și de calitate ridicată, datorită producței industriale raționale.

Siguranța de sistem este dată și de gama largă de accesorii.

Construcția AOC 50 aplicată pe lemn (TI) cu excelentă izolare termică și prelucrare simplă

​Construcția aplicată pe lemn AOC 50 (TI) reunește eficiența energetică cu montajul eficient.

Fațadele verticale și luminatoarele pot fi executate cu înclinare a acoperișului de până la 2 ̊ .

Piesele de etanșare la îmbinarea dintre montanți și traverse se montează fără materiale de etanșare suplimentare.

Schüco FWS 35 PD.SI – perete cortină certificat pentru case pasive cu cele mai mici lățimi vizibile, pentru transparență maximă

Schüco FWS 35 PD.SI este un sistem de perete cortină Panorama-Design. Construcția montant-traversă cu doar 35 mm lățime vizibilă la interior și la exterior realizează o excelentă izolare termică. Schüco FWS 35 PD.SI face posibilă realizarea unor construcții cu pereți cortină transparenți cu suprafețe foarte mari. Sunt disponibile profile de montant și traverse cu adâncimea de la 65 la 155 mm. Pentru încărcări din sticlă mai mari au fost dezvoltate așa numitele traverse HD (Heavy Duty). Elemente mobile din Schüco AWS 75 PD.SI completează funcționalitatea și aspectul unic al fațadei. Se poate combina și cu ferestrele opace de ventilare din seria Schüco 75.PD VV.SI. De asemenea, se poate combina cu uși glisante din sistemul Schüco ASS 77 PD.

Schüco FWS 35 PD.SI se recomandă pentru zonele de fațadă în construcții rezidențiale și comerciale de lux.

 

Caracteristică specială

Cu valori Uf de 0,9 W/(m²K), această serie atinge nivelul de izolare termică pentru case pasive. Acest lucru este certificat la PHI Dr. Feist.

Schüco FWS 60.SI – perete cortină montant-traversă cu izolare termică la nivel de casă pasivă

Schüco FWS 60.SI este o construcție montant-traversă cu 60 mm lățime vizibilă la interior și la exterior. Sistemul realizează o bună izolare termică datorită noilor izolatori. Schüco FWS 60.SI face posibilă realizarea unor construcții cu pereți cortină transparenți cu suprafețe mari. Există profile de montant și traverse cu adâncimea de la 50 la 250 mm. Schüco FWS 60.SI se recomandă pentru zonele de fațadă în construcții rezidențiale și comerciale.

 

Caracteristică specială

Cu valori Uf de 0,71 W/(m²K), această serie atinge nivelul de izolare termică pentru case pasive. Acest lucru este certificat la PHI Dr. Feist.

Pentru realizarea legăturilor de cabluri pentru automatizări recomandăm folosirea profilelor speciale disponibile atât pentru traverse cât și pentru montanți.

Schüco FWS 60.SI este compatibil cu Schüco FWS 60 CV.

Schüco LivIng – Noua generație pentru uși din PVC

Sistem Twin = Un singur sistem cu două variante constructive (AS/MD)

​Sistemul din PVC Schüco LivIng este un sistem inovativ de profile cu 7 camere, care a fost conceput ca un sistem Twin, cu garnitură de bătaie sau cu garnitură mediană. În varianta cu garnitură mediană, sistemul atinge nivelul de izolare termică pentru casă pasivă, lucru verificat și dovedit la IFT Rosenheim. Totodată, şi varianta cu garnitură de bătaie are excelente valori pentru izolarea termică.

Profilele albe sunt furnizate cu garnituri moderne, gri-argintii, profilele foliate sunt disponibile cu garnituri negre. Sunt disponibile profile într-o gamă largă de culori, uni sau imitație de lemn, precum și placare cu capace de aluminiu.

Ușile din sistemul de PVC Schüco LivIng pot fi construite cu panel de ușă încastrat sau aplicat peste cercevea.