Lorem Ipsum

Ferestre, uși și pereţi cortină - sustenabile și inovatoare

Când vă construiți casa, doriți să utilizați pe deplin posibilitățile tehnice ale vremurilor, dar în acelaşi timp să beneficiaţi de pe urma unui design unic. Planificaţi pe termen lung. Acesta este motivul pentru care acordați o mare importanță calității. Doriţi să aveţi parte de o construcție durabilă care să se plieze pe nevoile dumneavoastră. O casă în care vă puteți simți în siguranță. Vă oferim asistență, astfel încât să puteți profita la maximum de proiectul dumneavoastră individual de construcție.

Cele mai recente

Știri despre companie

Schüco Carbon Control – un concept pentru decarbonizarea anvelopei clădirilor

Schimbările climatice sunt o realitate, și tot mai multe măsuri trebuie luate pentru conservarea planetei. Una dintre marile provocări ale acestei perioade este reducerea amprentei de carbon în sectorul construcțiilor. Programul Green Deal al Comisiei Europene impune reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 55% până în 2030 față de 1990. Până în […]

Dedicat dumneavoastră

Smart Home de la Schüco

h

Mai mult confort. Securitate și eficiență energetică mai bune cu soluțiile inteligente pentru case de la Schüco

Digitalizarea face ca lumea noastră să fie din ce în ce mai inteligentă. Acelaşi lucru se aplică și pentru casa dumneavoastră. Dacă nu doriți ca noua dumneavoastră construcție să fie o construcție demodată, nu vă mai puteți permite să scăpaţi din vedere soluțiile noastre inovatoare pentru case inteligente.

Află mai multe