Lorem Ipsum

Ferestre, uși și pereţi cortină - sustenabile și inovatoare

Când vă construiți casa, doriți să utilizați pe deplin posibilitățile tehnice ale vremurilor, dar în acelaşi timp să beneficiaţi de pe urma unui design unic. Planificaţi pe termen lung. Acesta este motivul pentru care acordați o mare importanță calității. Doriţi să aveţi parte de o construcție durabilă care să se plieze pe nevoile dumneavoastră. O casă în care vă puteți simți în siguranță. Vă oferim asistență, astfel încât să puteți profita la maximum de proiectul dumneavoastră individual de construcție.

Cele mai recente

Știri despre companie

”Pentru a păstra istoria este nevoie de contrast” Alexandru Zingaliuc

Interviu cu Pavel Zingan și Alexandru Zingaliuc, fondator și administrator al ArchiZeit Studio.  #INTRO Pe Alexandru nu l-am mai văzut de mult timp. Au trecut trei ani de la ultimul nostru interviu. De multe ori renunțăm la visele noastre. Uităm de ele ca să nu ne simțim vinovați. În cazul lui Alexandru, este invers. Ceea […]

Dedicat dumneavoastră

Smart Home de la Schüco

h

Mai mult confort. Securitate și eficiență energetică mai bune cu soluțiile inteligente pentru case de la Schüco

Digitalizarea face ca lumea noastră să fie din ce în ce mai inteligentă. Acelaşi lucru se aplică și pentru casa dumneavoastră. Dacă nu doriți ca noua dumneavoastră construcție să fie o construcție demodată, nu vă mai puteți permite să scăpaţi din vedere soluțiile noastre inovatoare pentru case inteligente.

Află mai multe