Lorem Ipsum

Ferestre, uși și pereţi cortină - sustenabile și inovatoare

Când vă construiți casa, doriți să utilizați pe deplin posibilitățile tehnice ale vremurilor, dar în acelaşi timp să beneficiaţi de pe urma unui design unic. Planificaţi pe termen lung. Acesta este motivul pentru care acordați o mare importanță calității. Doriţi să aveţi parte de o construcție durabilă care să se plieze pe nevoile dumneavoastră. O casă în care vă puteți simți în siguranță. Vă oferim asistență, astfel încât să puteți profita la maximum de proiectul dumneavoastră individual de construcție.

Cele mai recente

Știri despre companie

Fereastra: Trecut – Prezent – Viitor

Istoria ferestrei este la fel de veche precum însăşi arhitectura. La origini având dimensiuni cât mai mici posibile, în timpurile străvechi, ferestrele erau destinate să ofere lumină și ventilație clădirilor. Nimic nu s-a schimbat în privinţa acestor funcții de bază, cu toate acestea, ferestrele moderne au în mod semnificativ mai multe funcții.

Dedicat dumneavoastră

Smart Home de la Schüco

h

Mai mult confort. Securitate și eficiență energetică mai bune cu soluțiile inteligente pentru case de la Schüco

Digitalizarea face ca lumea noastră să fie din ce în ce mai inteligentă. Acelaşi lucru se aplică și pentru casa dumneavoastră. Dacă nu doriți ca noua dumneavoastră construcție să fie o construcție demodată, nu vă mai puteți permite să scăpaţi din vedere soluțiile noastre inovatoare pentru case inteligente.

Află mai multe