Schüco Symbiotic – O nouă serie de ferestre Design

​Schüco Symbiotic combină cele două materiale: aluminiu și PVC. Pentru partea din aluminiu de la exterior, finisarea suprafeței se face prin vopsire în câmp electrostatic, sau eloxare. Pentru profilul din PVC, orientat spre interiorul camerei, există o gamă de peste 200 de folii.  Construcția cu garnitură centrală atinge o valoare de izolare termică de Uf=1,1 W/m2K, care poate fi optimizată și mai mult cu un izolator suplimentar pentru toc. În Schüco Symbiotic pot fi utilizate vitraje până la 52 mm, iar lățimea vizibilă minimă este de 110 mm. Trei niveluri de etanșare pe toate laturile asigură o protecție perfectă împotriva curenților de aer, a umidității și a zgomotului. Schüco Symbiotic se poate utiliza în proiecte de construcții noi și de modernizare.

Observație

​Avantajele pe scurt:
– Aspectul filigranat și maximizarea luminii incidente în încăperi
– Prelucrare eficientă datorită montării simple prin clipsare a ramei din aluminiu pe rama din plastic.

Sistem patentat

Fereastra din profile PVC  sistem  Schüco Alu Inside, cu 3  nivele de etanșare și armatura din aluminiu, patentată, este bazată pe o construcție cu 7 camere. Cu acest sistem, care oferă o izolare termică excelentă, se pot realiza ferestre pasive și ferestre pentru case cu consum scazut de energie, la preț mic și de calitate ridicată, datorită producței industriale raționale.

Siguranța de sistem este dată și de gama largă de accesorii.

Schüco LivIng – noua generație de uși din PVC

 

Sistem twin = Un sistem cu două versiuni (AS / MD)

Sistemul din PVC Schüco LivIng este un sistem inovativ de profile cu 7 camere, care a fost conceput ca un sistem Twin, cu garnitură de bătaie și cu garnitură mediană. În varianta cu garnitură mediană, sistemul atinge nivelul de izolare termică pentru casă pasivă, lucru verificat și dovedit în concordanţă cu IFT Rosenheim. Varianta cu garnitură de bătaie are, şi ea, excelente valori pentru izolarea termică.

Prima garnitură sudabilă este integrată în sistemul de ferestre Schüco LivIng. Folosind material elastic, sudabil, crește efectul de etanșare în zona de colţ a ferestrei, permițând totodată un design de colț închis, atrăgător vizual, fără colțuri de garnitură dură. Materialul durabil, ecologic păstrează nivelul de etanșare  pe toată durata de viață.

Profilele albe sunt echipate cu garnituri moderne, gri-argintii, profilele foliate sunt disponibile cu garnituri negre.

Profilele pot fi colorate cu o gamă largă de folii decorative monocromatice sau imitație lemn, Schüco AutomotiveFinish și Schüco TopAlu.

 

Sistemul PVC Schüco CT 70 AS cu garnitură de bătaie se bazează pe o tehnologie cu 5 camere. Proprietățile excelente de izolare termică și lăţimea vizibilă a profilului foarte mică, în trei variante diferite de cercevea, sunt trăsăturile distinctive ale acestui sistem.

Sistemele de ferestre Schüco CT 70 AS sunt potrivite pentru o mare varietate de utilizări, atât în proiectele de construcție nouă, cât și în cele de renovare. O gamă largă de accesorii asigură un nivel ridicat de securitate a sistemului.

Cele două niveluri de garnituro perimetrale garantează o protecție optimă împotriva vântului, ploii și zgomotului.

Profilele Schüco CT 70 din PVC albe sunt livrate cu garnituri moderne, gri-argintii, pentru un aspect discret. Profilele foliate sunt echipate cu garnituri negre.

Profilele pot fi colorate cu o gamă largă de folii decorative monocromatice sau imitație de lemn, Schüco AutomotiveFinish și Schüco TopAlu.

Schüco LivIng – Noua generație pentru uși din PVC

Sistem Twin = Un singur sistem cu două variante constructive (AS/MD)

​Sistemul din PVC Schüco LivIng este un sistem inovativ de profile cu 7 camere, care a fost conceput ca un sistem Twin, cu garnitură de bătaie sau cu garnitură mediană. În varianta cu garnitură mediană, sistemul atinge nivelul de izolare termică pentru casă pasivă, lucru verificat și dovedit la IFT Rosenheim. Totodată, şi varianta cu garnitură de bătaie are excelente valori pentru izolarea termică.

Profilele albe sunt furnizate cu garnituri moderne, gri-argintii, profilele foliate sunt disponibile cu garnituri negre. Sunt disponibile profile într-o gamă largă de culori, uni sau imitație de lemn, precum și placare cu capace de aluminiu.

Ușile din sistemul de PVC Schüco LivIng pot fi construite cu panel de ușă încastrat sau aplicat peste cercevea.

Confort ridicat cu sistemul de ferestre cu garnitură de bătaie

Sistemul din PVC Schüco CT 70 AS cu garnitură de bătaie este bazat pe o tehnologie cu 5 camere. Lățimile vizibile înguste asigură lumina la cel mai înalt nivel posibil și oferă în același timp o izolare termică excelentă. Cele două niveluri de drenaj garantează o protecție optimă împotriva vântului, ploii și zgomotului.

Sistemele de ferestre Schüco CT 70 AS  sunt potrivite pentru o varietate largă de utilizări pentru construcții noi, precum și pentru renovări. O gamă largă de accesorii conferă sistemului un grad mare de siguranță.

Sistem glisant și liftant-glisant inovator – cele mai înalte cerințe combinate cu fabricarea economică

Noul sistem glisant și liftant-glisant de la Schüco combină eficiența maximă de procesare și montaj cu cele mai înalte standarde de confort și design.

Sistemul inovator Schüco LivIngSlide este dezvoltat pe baza sistemului Schüco LivIng, cu profile de cercevea cu adâncime de 82 mm. Această compatibilitate asigură un număr de componente comune, precum baghetele de vitrare şi alte accesorii. Dimensiunile uniforme ale sistemului permit o proiectare simplă și flexibilă. Reducerea semnificativă a numărului de piese duce la reducerea timpului de montaj şi a costurilor de depozitare.

Noul sistem glisant și liftant-glisant oferă, de asemenea, o serie de avantaje constructive, de exemplu, armăturile din oțel din tocul cercevelei fiind din țeavă rectangulară. Acest lucru mărește semnificativ stabilitatea ușilor glisante și permite construcţia de elemente cu greutăți ale cercevelei de până la 400 kg.

Un plus special al sistemului Schüco LivIngSlide: garniturile de vitrare din EPDM sudabile, coextrudate cu profilele de cercevea, ce asigură o etanșeitate optimă în zonele de îmbinare în colț. Etanșarea continuă pe mai multe niveluri între cercevea și toc previne, de asemenea, formarea curenților de aer și acumularea condensului.

Un alt punct forte al noului sistem glisant și liftant-glisant este aspectul său atractiv. Îmbinarea centrală îngustă garantează o pătrundere maximă a luminii. Schüco LivIngSlide oferă o mare varietate de opțiuni de design datorită încorporării gamei de culori Schüco. Construcția coplanară elimină rosturile uzuale pentru câmpurile fixe, realizează un design modern și asigură întreținerea ușoară. Lățimea mică de suprapunere a cercevelelor facilitează aportul maxim de lumină. Schüco LivIngSlide oferă o mare varietate de posibilități de design având la dispoziție toate gamele de finisaje Schüco.