Soluții multifuncționale de protecție împotriva incendiilor şi fumului pentru 60 de minute de rezistență împotriva incendiilor

Sistemul de uși Schüco ADS 80 FR 60 (Fire-Resistant – rezistent la foc) cu o adâncime de bază de 80 mm se bazează pe profile tubulare cu 5 camere foarte stabile. Este potrivit pentru utilizarea ca element de ușă și perete pentru protecția împotriva incendiilor în clasa de rezistență la foc EI60 (T60, F60).

Pentru cerințe suplimentare în ceea ce privește securitatea și automatizarea clădirilor, sistemele de aluminiu extrem de stabile pentru soluții de protecție împotriva incendiilor și fumului pot fi transformate în uși multifuncționale. Gama de aplicații acoperă totul, de la rezistența la efracție și funcția anti-panică, la izolarea fonică optimizată și controlul accesului.

Dovada durabilității și stabilității sistemului în timpul utilizării zilnice este furnizată de certificate de rezistență la deschideri și închideri repetate în conformitate cu  EN 12400 clasa 8 cu 1 milion de cicluri și cea mai înaltă clasă 4 în testarea împotriva vandalismului în conformitate cu EN 1192.

Ușile și vitrajele fixe sunt aprobate și certificate pentru utilizare în interior și exterior în conformitate cu standardele DIN și EN.

Construcție de uși și compartimentări pentru soluții multifuncționale de protecție împotriva incendiilor și fumului

Sistemul de uși Schüco ADS 80 FR 30 (Fire-Resistant – rezistent la foc) cu o adâncime de bază de 80 mm se bazează pe profile cu 5 camere foarte stabile, oferind o versatilitate impresionantă în ceea ce privește utilizarea, funcționalitatea și designul.

Pentru cerințe suplimentare în ceea ce privește securitatea și automatizarea clădirilor, sistemele de aluminiu extrem de stabile ce oferă soluții de protecție împotriva incendiilor și fumului pot fi transformate în uși multifuncționale. Gama de aplicații acoperă totul, de la rezistența la efracție și funcția anti-panică, la izolarea fonică optimizată şi protecție la cădere în interior și exterior, până la controlul accesului cu sistemul de control Schüco DCS (Schüco Door Control System) și la sistemul de securitate al ușii de evacuare .

Vitrajele din podea până în tavan, împreună cu ușile cu deschidere push-pull, oferă o libertate sporită de proiectare arhitecturală.

Dovada durabilității și stabilității sistemului în timpul utilizării zilnice este furnizată de certificatele de rezistență la deschideri și închideri repetate în conformitate cu EN 12400 clasa 8 cu 1 milion de cicluri și cea mai înaltă clasă 4 în testarea împotriva vandalismului în conformitate cu EN 1192.

Ușile și vitrajele fixe sunt aprobate și certificate pentru utilizare în interior și exterior în conformitate cu standardele DIN și EN.

Vitrajele Schüco Protect combinate cu sistemele de siguranță Schüco garantează o securitate ridicată. Vitrajele Schüco Protect sunt testate împreună cu sistemele antiglonț Schüco. Vitrajele și sistemele Schüco formează o soluție sigură din punct de vedere funcțional până la clasa de rezistență RC4. Vitrajele Schüco Protect oferă prin combinație optimă a grosimii sticlei şi a structurii acesteia cea mai mare eficiență împotriva efracției și a actelor de vandalism. Protecția termică și solară multifuncțională se combină, conform cerințelor din proiect, cu rezistența antiefracție și antiglonț. Sticla este disponibilă ca sticlă de bază Optifloat (F) sau Optiwhite (O) cu influență minimă asupra culorilor, răspunzând celor mai înalte cerințe. Toate vitrajele pot fi integrate în sisteme de alarmă, prin monitorizarea spargerii geamului.

Un sistem pentru multe aplicații

Cu o adâncime de bază de 70 mm, serile de uși şi vitraje fixe Janisol C4 EI60 oferă caracteristicile de siguranță ale unui sistem de protecție împotriva incendiilor pentru cele mai exigente cerințe, beneficiind în același timp de un design sofisticat.

Aceste uși rezistente la foc inovatoare îmbunătățesc cerințele de siguranță și permit o instalare ușoară datorită canalelor pentru cabluri furnizate standard cu profilul Janisol C4.