Schüco AS FD 90.HI – Sistem de uși pliante din aluminiu pentru transparență maximă

Elementele pliante vitrate Schüco AS FD 90.HI cu profile subțiri creează o legătură transparentă între interior și exterior.
Acest tip de construcție, care economisește spațiu, asigură lățimi maxime de deschidere pentru pasaje spațioase în restaurante, birouri și zone de locuit.
Schüco AS FD 90.HI are o funcționare lină și este deosebit de etanș datorită următoarelor proprietăți:
– cărucioare de tip nou și șine solide
– 4 nivele de etanșare în 2 profile de etanșare
– noi opțiuni de blocare asigură o etanșeitate mai mare
Schüco AS FD 90.HI este stabil și reglabil în același timp datorită următoarelor elemente:
– profile de reglare cu un domeniu de reglare de ± 8 mm
– cărucior de ghidare  pentru preluarea toleranțelor
– profile de toc întărite
Sunt disponibile multe tipuri de deschidere : spre interior și exterior, spre stânga și spre dreapta.
Sunt disponibile profile de cercevele cu două lățimi : de 41 mm pentru o lățime vizibilă minimă de 90 mm cu baghetă de vitrare ​de 15 mm și alternativ 48 mm pentru o lățime vizibilă de 104 mm cu baghetă de vitrare de 22 mm.
Schüco AS FD 90.HI oferă trei variante de prag diferite: toc perimetral, prag redus de 15 mm și prag fără bariere​.

Observație

Platforma pentru uși pliante Schüco AS FD – anvelopa mobilă a clădirii:
Toate tipurile de clădiri (construcții rezidențiale, construcții comerciale, renovări și construcții noi) pot fi dotate cu elemente mobile din Schüco AS FD 90.HI.
Accentul este pus pe sectorul rezidențial.

Sistem de uşi pliante cu izolare termică deosebit de bună, cu o varietate mare de tipologii și etanșeitate la apă excelentă

Cu lățimi vizibile înguste și o diversitate mare de tipologii ce îndeplinesc toate cerințele actuale de izolare termică, precum și o etanșeitate excelentă la apă, sistemul de uşi pliante Schüco ASS 80 FD.HI (Folding Door High Insulated) este foarte potrivit pentru utilizare la exterior.

Opţiunile de deschidere speciale, cum ar fi colțul la 90°, inclusiv un prag plat, izolat termic, pentru acces fără bariere, oferă o varietate de opțiuni de proiectare pentru un sistem atractiv din punct de vedere vizual.

În plus, sistemul de uşi pliante poate fi proiectat cu un dispozitiv de fixare magnetic, cu design elegant și un mâner asortat.

Sistem de uşi pliante cu izolare termică deosebit de bună, cu o varietate mare de tipologii și etanșeitate la apă excelentă

Sistemul de uşi pliante Schüco ASS 70 FD (Folding Door – ușă pliantă), izolat termic, impresionează prin lățimi vizibile înguste și oferă o varietate mare de tipologii cu o rezistență deosebită la intemperii, potrivit pentru utilizare la exterior.

Sistemul atractiv din punct de vedere vizual deschide o varietate de opțiuni de design datorită tipurilor de deschidere atractive, cum ar fi colțul la 90 °, inclusiv un prag plat, izolat termic, pentru acces fără bariere.

În plus, sistemul de uşi pliante poate fi proiectat cu un dispozitiv de fixare magnetic, cu design elegant și un mâner asortat.

Elementele pot fi pliate după dorință, către stânga, dreapta, către interior sau exterior.