Sistem glisant și liftant-glisant cu izolație termică bună, cu opțiuni de design atractive și confort ridicat

Sistemul glisant și liftant-glisant Schüco ASS 50 combină proprietățile termice avansate cu un spectru larg de opțiuni arhitecturale și un grad ridicat de flexibilitate pentru a deservi proiecte comerciale.

Cu lățimea vizibilă îngustă şi cercevele de mari dimensiuni, sistemul izolat termic permite crearea de soluții atractive pentru încăperile în care intră o cantitate mare de lumină – asigură operare ușoară, aproape silențioasă și etanșeitate excelentă la intemperii.

Gama largă de feronerii, mânere și culori garantează că sistemul poate fi perfect adaptat cerințelor individuale de proiectare.

În plus, sunt disponibile diferite opțiuni de echipare pentru operarea sistemelor pentru a facilita și securiza deschiderea și închiderea cercevelelor.

Cea mai nouă generație de sisteme glisante și liftant-glisante cu izolaţie termică ridicată

Fără bariere, foarte ușor de utilizat și un aspect suplu – sistemul glisant și liftant-glisant Schüco ASE 80.HI (High Insulated) cu izolație ridicată oferă soluții de design elegante pentru o arhitectură durabilă, orientată către utilizator, ce oferă izolaţie termică la nivel de casă pasivă.

Sistemul de profile din aluminiu, modular și scalabil, captivează prin DesignLine  – profil îngust în zona de blocare a cercevelelor, ce permite elementelor să se piardă vizual în fundal.

Pragul de nivel zero permite comunicarea fără bariere între zonele interioare și exterioare.

Feroneria ascunsă nu afectează designul pur și de înaltă calitate, chiar și atunci când elementele sunt deschise.

Un alt avantaj al noii generații de sisteme glisante și liftant-glisante este flexibilitatea ridicată în ceea ce privește configurația pentru a se potrivi oricărui utilizator. Opțiuni precum tehnologia de securitate și confort Schüco SmartStop și Schüco SmartClose asigură cea mai bună manevrabilitate posibilă.

Sistem glisant și liftant-glisant cu valori excelente de izolație termică și lățimi vizibile reduse ale profilului

Sistemul glisant și liftant-glisant Schüco ASE 60, modular și scalabil, prezintă valori excelente de izolație termică, lățimi vizibile reduse ale profilului și soluții complete în ceea ce privește designul și confortul.

Demn de menționat e faptul că sistemul glisant poate fi configurat individual din punct de vedere al confortului și al designului. Componentele opționale de feronerie, cum ar fi accesoriile de securitate și confort Schüco SmartStop și Schüco SmartClose asigură o ușurință maximă de utilizare. Profilul îngust pe care se face închiderea permite interiorului și exteriorului să se contopească, în timp ce pragul de nivel zero satisface nevoile zilnice în termeni de ușurință al accesului.

Sistemul de profile își păstrează designul de înaltă calitate chiar și atunci când este deschis, datorită feroneriei ascunse.

Rezistența certificată la efracție a sistemelor glisante și liftant-glisante asigură îndeplinirea cerințelor sporite de securitate.

Sistem glisant și liftant-glisant inovator – cele mai înalte cerințe combinate cu fabricarea economică

Noul sistem glisant și liftant-glisant de la Schüco combină eficiența maximă de procesare și montaj cu cele mai înalte standarde de confort și design.

Sistemul inovator Schüco LivIngSlide este dezvoltat pe baza sistemului Schüco LivIng, cu profile de cercevea cu adâncime de 82 mm. Această compatibilitate asigură un număr de componente comune, precum baghetele de vitrare şi alte accesorii. Dimensiunile uniforme ale sistemului permit o proiectare simplă și flexibilă. Reducerea semnificativă a numărului de piese duce la reducerea timpului de montaj şi a costurilor de depozitare.

Noul sistem glisant și liftant-glisant oferă, de asemenea, o serie de avantaje constructive, de exemplu, armăturile din oțel din tocul cercevelei fiind din țeavă rectangulară. Acest lucru mărește semnificativ stabilitatea ușilor glisante și permite construcţia de elemente cu greutăți ale cercevelei de până la 400 kg.

Un plus special al sistemului Schüco LivIngSlide: garniturile de vitrare din EPDM sudabile, coextrudate cu profilele de cercevea, ce asigură o etanșeitate optimă în zonele de îmbinare în colț. Etanșarea continuă pe mai multe niveluri între cercevea și toc previne, de asemenea, formarea curenților de aer și acumularea condensului.

Un alt punct forte al noului sistem glisant și liftant-glisant este aspectul său atractiv. Îmbinarea centrală îngustă garantează o pătrundere maximă a luminii. Schüco LivIngSlide oferă o mare varietate de opțiuni de design datorită încorporării gamei de culori Schüco. Construcția coplanară elimină rosturile uzuale pentru câmpurile fixe, realizează un design modern și asigură întreținerea ușoară. Lățimea mică de suprapunere a cercevelelor facilitează aportul maxim de lumină. Schüco LivIngSlide oferă o mare varietate de posibilități de design având la dispoziție toate gamele de finisaje Schüco.