Schüco FWS 35 PD.HI – peretele cortină cu cea mai mică lățime vizibilă, ce oferă transparență maximă

Schüco FWS 35 PD.HI este un sistem de perete cortină Panorama-Design. Construcția montant-traversă cu lățime vizibilă la interior și la exterior de doar 35 mm, realizează o excelentă izolare termică. Schüco FWS 35 PD.HI face posibilă realizarea unor construcții cu pereți cortină transparenți cu suprafețe foarte mari. Sunt disponibile profile de montant și traverse cu adâncimea de la 65 la 155 mm. Pentru încărcări din sticlă mai mari au fost dezvoltate așa numitele traverse HD (Heavy Duty). Elemente mobile din Schüco AWS 75 PD.SI completează funcționalitatea și aspectul unic al fațadei. Se poate combina și cu ferestrele opace de ventilare din seria Schüco 75.PD VV.SI. De asemenea, se poate combina cu uși glisante din sistemul și Schüco ASE 67 PD

Schüco FWS 35 PD.HI se recomandă pentru zonele de faţadă în construcții rezidențiale și comerciale de lux.

 

Caracteristică specială

În varianta Schüco FWS 35 PD.SI (Super Insulation) acest sistem de perete cortină Panorama-Design realizează o izolare termică până la 0,9 W/m2K. Astfel, aceste soluţii pot fi folosite în case pasive.

Schüco FWS 35 PD.SI – perete cortină certificat pentru case pasive cu cele mai mici lățimi vizibile, pentru transparență maximă

Schüco FWS 35 PD.SI este un sistem de perete cortină Panorama-Design. Construcția montant-traversă cu doar 35 mm lățime vizibilă la interior și la exterior realizează o excelentă izolare termică. Schüco FWS 35 PD.SI face posibilă realizarea unor construcții cu pereți cortină transparenți cu suprafețe foarte mari. Sunt disponibile profile de montant și traverse cu adâncimea de la 65 la 155 mm. Pentru încărcări din sticlă mai mari au fost dezvoltate așa numitele traverse HD (Heavy Duty). Elemente mobile din Schüco AWS 75 PD.SI completează funcționalitatea și aspectul unic al fațadei. Se poate combina și cu ferestrele opace de ventilare din seria Schüco 75.PD VV.SI. De asemenea, se poate combina cu uși glisante din sistemul Schüco ASS 77 PD.

Schüco FWS 35 PD.SI se recomandă pentru zonele de fațadă în construcții rezidențiale și comerciale de lux.

 

Caracteristică specială

Cu valori Uf de 0,9 W/(m²K), această serie atinge nivelul de izolare termică pentru case pasive. Acest lucru este certificat la PHI Dr. Feist.

Panorama Design combinat cu flexibilitate și transparență maximă

Sistemul glisant Schüco ASE 67 PD (Panorama Design), izolat termic, permite soluții flexibile care îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește ușurința în utilizare și design; a primit Red Dot Design Award 2019.

Pragul cu înălţime 0 garantează o tranziție perfectă între interior și exterior.

Împreună cu tocul ascuns integrat în structura clădirii și profilele înguste, sistemele glisante versatile asigură un design arhitectural ce permite cantităţi mari de lumină şi în care transparența este maximă.

Mecanismul de blocare permite, de asemenea, blocarea cercevelelor deschise.

Designul purist al sistemului glisant Panorama Design nu este doar atrăgător din punct de vedere vizual, ci impresionează și prin senzația remarcabilă la atingere.

Sistem glisant Panorama Design neizolat pentru camere scăldate în lumină

Sisteme glisante extrem de transparente, cu cercevele mari și lățimi vizibile înguste ale profilului, pot fi realizate cu sistemul glisant Schüco ASS 77 PD.NI (Panorama Design Non-Insulated) pentru arhitectură sofisticată, cu camere scăldate în lumină.

Sistemul este bazat pe tocul cu două căi de rulare, integrat în structura clădirii, care permite o mare varietate de tipuri de deschidere.

Sistemul glisant neizolat este potrivit pentru utilizarea în zonele climatice calde și pentru interior.

Sistemul glisant Panorama Design cu mâner bară cu aceeaşi înălţime ca şi cerceveaua vă permite să experimentați un confort de operare excelent

Sistemul glisant Schüco ASS 77 PD.HI (Panorama Design High Insulated) este atrăgător din punct de vedere vizual și plăcut la atingere, cu mâner de tragere, integrat, pe toată înălțimea cercevelei. Sistemul Panorama Design a fost îmbunătăţit și oferă o ușurință optimă de utilizare combinată cu un design atractiv al cercevelei și transparență maximă.

Alte avantaje ale sistemului glisant cu izolație termică ridicată includ tipurile de deschidere manuală cu colț la 90° fără montant și cu un punct de blocare în cerceveaua cu două canaturi.

Un dispozitiv de reglare pentru reglarea ulterioară a tocului este acum disponibil, ce permite ca șuruburile de reglare să poată fi atinse prin toc în orice moment. Acesta este un mare beneficiu, de exemplu, în caz de abateri de la planeitate ale plafonului.

Sistem glisant Panorama Design, extrem de versatil, pentru soluții arhitecturale extrem de confortabile, scăldate în lumină

Cea mai mare flexibilitate posibilă: cu componente de sistem optimizate, sistemul glisant Schüco ASS 77 PD.HI (Panorama Design High Insulated), izolat termic, extinde variantele de planificare și proiectare ale portofoliului Schüco Panorama Design, potrivit clădirilor rezidențiale de lux și proiectelor cu cerințe ridicate în ceea ce privește funcționalitatea și confortul.

Un colț de 90°, care poate fi proiectat cu două cercevele în mișcare sau cu două câmpuri fixe, oferă atât libertate arhitecturală, cât și confort utilizatorului.

Tocul plat extinde opțiunile de aplicare pentru sistemul glisant, de exemplu în renovări.

Fixarea optimizată a elementelor și dispozitivul de reglare garantează ca soluțiile de instalare sunt mereu adaptate dilatărilor clădirii și prinderilor pe structura clădirii.

Sistemul glisant Schüco ASS 77 PD.SI (Panorama Design Super Insulated) se bazează pe profile realizate din plastic armat cu fibră de sticlă și, datorită materialelor de ultimă generaţie și a tehnologiei de vopsire, oferă un nivel remarcabil de izolație termică.

Sistemul, bazat pe plastic armat cu fibră de sticlă, impresionează prin profile înguste pentru toc şi cercevea și stabilitate ridicată, perfect pentru implementarea construcțiilor glisante ușoare și cu rame subțiri, cu maximă transparenţă.

Avantajul prelucrătorului: fără investiții suplimentare pentru dotarea cu utilaje, deoarece profilele din plastic armat cu fibră de sticlă sunt livrate deja prelucrate și vopsite standard. În acest mod, Schüco facilitează partenerilor săi utilizarea unei tehnologi inovative cu perspective atractive de creștere.