Schüco ASE 80.HI (Aluminium Sliding Elements) TipTronic – Sistem pentru uși glisante cu acționare mecatronică integrată în profil

Schüco ASE 80.HI TipTronic este un sistem glisant cu elemente inovative de acționare și de comandă.
Toate componentele feroneriei sunt montate complet ascuns.
Sistemul glisant Schüco ASE 80.HI TipTronic oferă multe variante diferite de deschidere pentru realizarea ușilor glisante cu acționare automată. În funcție de tipologie se pot realiza uși glisante Schüco ASE 80.HI TipTronic cu până la 6 cercevele motorizate. Fiecare cercevea are acționare proprie, iar în cazul unei uși glisante cu mai multe cercevele, comunicarea cu fiecare element se face printr-un modul de comandă, ascuns și el în profil.
Profilele din aluminiu combinate cu tehnologia de acționare și comandă special dezvoltată permit realizarea unor construcții de mari dimensiuni, cu cercevele până la 600 kg greutate și deschideri până la 18 m, realizând astfel spații de locuit extrem de luminoase.
Senzorii integrați garantează funcționarea sigură, fără accidente.
Schüco ASE 80.HI TipTronic se poate utiliza exclusiv în încăperi uscate.
Toate componentele sunt instalate vertical în profilele de toc sau cercevea.

Notă

Pentru maxim de confort oferim diverse opțiuni de comandă: tastatură cu LED direct pe element sau diverse tastaturi montate în cameră, acționare prin smartphone  prin aplicația Schüco sau prin conexiune directă la sistemul de management al clădirii prin gateway-urile App Schüco.

Sistem de uşi pliante cu izolare termică deosebit de bună, cu o varietate mare de tipologii și etanșeitate la apă excelentă

Cu lățimi vizibile înguste și o diversitate mare de tipologii ce îndeplinesc toate cerințele actuale de izolare termică, precum și o etanșeitate excelentă la apă, sistemul de uşi pliante Schüco ASS 80 FD.HI (Folding Door High Insulated) este foarte potrivit pentru utilizare la exterior.

Opţiunile de deschidere speciale, cum ar fi colțul la 90°, inclusiv un prag plat, izolat termic, pentru acces fără bariere, oferă o varietate de opțiuni de proiectare pentru un sistem atractiv din punct de vedere vizual.

În plus, sistemul de uşi pliante poate fi proiectat cu un dispozitiv de fixare magnetic, cu design elegant și un mâner asortat.

Sistem de uşi pliante cu izolare termică deosebit de bună, cu o varietate mare de tipologii și etanșeitate la apă excelentă

Sistemul de uşi pliante Schüco ASS 70 FD (Folding Door – ușă pliantă), izolat termic, impresionează prin lățimi vizibile înguste și oferă o varietate mare de tipologii cu o rezistență deosebită la intemperii, potrivit pentru utilizare la exterior.

Sistemul atractiv din punct de vedere vizual deschide o varietate de opțiuni de design datorită tipurilor de deschidere atractive, cum ar fi colțul la 90 °, inclusiv un prag plat, izolat termic, pentru acces fără bariere.

În plus, sistemul de uşi pliante poate fi proiectat cu un dispozitiv de fixare magnetic, cu design elegant și un mâner asortat.

Elementele pot fi pliate după dorință, către stânga, dreapta, către interior sau exterior.

Sistem glisant și liftant-glisant cu izolație termică bună, cu opțiuni de design atractive și confort ridicat

Sistemul glisant și liftant-glisant Schüco ASS 50 combină proprietățile termice avansate cu un spectru larg de opțiuni arhitecturale și un grad ridicat de flexibilitate pentru a deservi proiecte comerciale.

Cu lățimea vizibilă îngustă şi cercevele de mari dimensiuni, sistemul izolat termic permite crearea de soluții atractive pentru încăperile în care intră o cantitate mare de lumină – asigură operare ușoară, aproape silențioasă și etanșeitate excelentă la intemperii.

Gama largă de feronerii, mânere și culori garantează că sistemul poate fi perfect adaptat cerințelor individuale de proiectare.

În plus, sunt disponibile diferite opțiuni de echipare pentru operarea sistemelor pentru a facilita și securiza deschiderea și închiderea cercevelelor.

Cea mai nouă generație de sisteme glisante și liftant-glisante cu izolaţie termică ridicată

Fără bariere, foarte ușor de utilizat și un aspect suplu – sistemul glisant și liftant-glisant Schüco ASE 80.HI (High Insulated) cu izolație ridicată oferă soluții de design elegante pentru o arhitectură durabilă, orientată către utilizator, ce oferă izolaţie termică la nivel de casă pasivă.

Sistemul de profile din aluminiu, modular și scalabil, captivează prin DesignLine  – profil îngust în zona de blocare a cercevelelor, ce permite elementelor să se piardă vizual în fundal.

Pragul de nivel zero permite comunicarea fără bariere între zonele interioare și exterioare.

Feroneria ascunsă nu afectează designul pur și de înaltă calitate, chiar și atunci când elementele sunt deschise.

Un alt avantaj al noii generații de sisteme glisante și liftant-glisante este flexibilitatea ridicată în ceea ce privește configurația pentru a se potrivi oricărui utilizator. Opțiuni precum tehnologia de securitate și confort Schüco SmartStop și Schüco SmartClose asigură cea mai bună manevrabilitate posibilă.

Sistem glisant și liftant-glisant cu valori excelente de izolație termică și lățimi vizibile reduse ale profilului

Sistemul glisant și liftant-glisant Schüco ASE 60, modular și scalabil, prezintă valori excelente de izolație termică, lățimi vizibile reduse ale profilului și soluții complete în ceea ce privește designul și confortul.

Demn de menționat e faptul că sistemul glisant poate fi configurat individual din punct de vedere al confortului și al designului. Componentele opționale de feronerie, cum ar fi accesoriile de securitate și confort Schüco SmartStop și Schüco SmartClose asigură o ușurință maximă de utilizare. Profilul îngust pe care se face închiderea permite interiorului și exteriorului să se contopească, în timp ce pragul de nivel zero satisface nevoile zilnice în termeni de ușurință al accesului.

Sistemul de profile își păstrează designul de înaltă calitate chiar și atunci când este deschis, datorită feroneriei ascunse.

Rezistența certificată la efracție a sistemelor glisante și liftant-glisante asigură îndeplinirea cerințelor sporite de securitate.

Panorama Design combinat cu flexibilitate și transparență maximă

Sistemul glisant Schüco ASE 67 PD (Panorama Design), izolat termic, permite soluții flexibile care îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește ușurința în utilizare și design; a primit Red Dot Design Award 2019.

Pragul cu înălţime 0 garantează o tranziție perfectă între interior și exterior.

Împreună cu tocul ascuns integrat în structura clădirii și profilele înguste, sistemele glisante versatile asigură un design arhitectural ce permite cantităţi mari de lumină şi în care transparența este maximă.

Mecanismul de blocare permite, de asemenea, blocarea cercevelelor deschise.

Designul purist al sistemului glisant Panorama Design nu este doar atrăgător din punct de vedere vizual, ci impresionează și prin senzația remarcabilă la atingere.

Sistemul glisant Panorama Design cu mâner bară cu aceeaşi înălţime ca şi cerceveaua vă permite să experimentați un confort de operare excelent

Sistemul glisant Schüco ASS 77 PD.HI (Panorama Design High Insulated) este atrăgător din punct de vedere vizual și plăcut la atingere, cu mâner de tragere, integrat, pe toată înălțimea cercevelei. Sistemul Panorama Design a fost îmbunătăţit și oferă o ușurință optimă de utilizare combinată cu un design atractiv al cercevelei și transparență maximă.

Alte avantaje ale sistemului glisant cu izolație termică ridicată includ tipurile de deschidere manuală cu colț la 90° fără montant și cu un punct de blocare în cerceveaua cu două canaturi.

Un dispozitiv de reglare pentru reglarea ulterioară a tocului este acum disponibil, ce permite ca șuruburile de reglare să poată fi atinse prin toc în orice moment. Acesta este un mare beneficiu, de exemplu, în caz de abateri de la planeitate ale plafonului.

Sistem glisant Panorama Design, extrem de versatil, pentru soluții arhitecturale extrem de confortabile, scăldate în lumină

Cea mai mare flexibilitate posibilă: cu componente de sistem optimizate, sistemul glisant Schüco ASS 77 PD.HI (Panorama Design High Insulated), izolat termic, extinde variantele de planificare și proiectare ale portofoliului Schüco Panorama Design, potrivit clădirilor rezidențiale de lux și proiectelor cu cerințe ridicate în ceea ce privește funcționalitatea și confortul.

Un colț de 90°, care poate fi proiectat cu două cercevele în mișcare sau cu două câmpuri fixe, oferă atât libertate arhitecturală, cât și confort utilizatorului.

Tocul plat extinde opțiunile de aplicare pentru sistemul glisant, de exemplu în renovări.

Fixarea optimizată a elementelor și dispozitivul de reglare garantează ca soluțiile de instalare sunt mereu adaptate dilatărilor clădirii și prinderilor pe structura clădirii.

Peretele pliant Janisol este bazat pe sistemul izolat termic Janisol și are o implementare flexibilă. Se poate folosi ca perete despărțitor atât la interior, cât și la exterior. Cu profilele suple din oțel, cu lățimi vizibile înguste, reprezintă soluția perfectă pentru constructia pereților pliabili, stabili, robuști și rezistenți în timp.