Schüco UCC 65 SG (Unitized Customized Construction) ca un sistem de fațadă modular puternic și flexibil pentru fațade din elemente

Profilele fațadei sunt vizibile numai în interior, aspectul exterior este structural, din sticlă neîntreruptă de profile, cu rosturi înguste.

Cu seria de ferestre Schüco AWS 114 e posibilă realizarea elementelor mobile în mai multe variante constructive: ferestre cu deschidere în plan paralel sau ferestre clapă cu coborâre, cu greutăți ale cercevelei de până la 250 kg.

Acest sistem modular, cu panouri prefabricate, asigură o producție și o asamblare deosebit de eficiente: mai puțină dependență de vreme, spațiu redus pe șantier, instalare într-un timp scurt, un risc redus de spargere a geamului.

Sistemul de fațadă din elemente Schüco USC 65 permite o mare libertate creativă și răspunde celor mai diverse cerințe specifice unor obiective deosebite.  Din punct de vedere vizual, această soluție constructivă convinge prin lățimea vizibilă identică pe tot perimetrul elementelor, de doar 65 mm, prin posibilitatea realizării unor variante interesante de design arhitectural. O gamă largă de accesorii face posibilă realizarea celor mai diverse tipuri de elemente de fațadă.